Preview iPhone 6

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de iPhone 6 snel op de markt zal komen. Maar tot de officiële aankondiging van Apple zelf, speculeert iedereen er op los. Uiteraard zal de telefoon overtreffende specificaties hebben maar wat het pas echt interessant maakt is de innovatieve technologie. Kijk mee ‘and be amazed’.

Over the edge

Er aanwijzingen dat Apple mogelijk een scherm voor de iPhone 6 gaat gebruiken dat volledig tot de zijkant van het toestel loopt of zelfs daar overheen. Daarmee zouden de zijkanten ook touchscreen-functies kunnen vervullen.

Transformer 6

De film Transformers is er niets bij. Deze teaser suggereert dat de iPhone 6 projectiefunctionaliteiten bezit waarbij het na 20 seconde ontpopt tot een volwaardige Mac! Is het droom of?

Bigger, faster, smarter

Met afstand het vaakst genoemd, is een groter display met een full hd-resolutie. Dit wordt nog eens bevestigd door opgedoken iPhone cases met afwijkende afmetingen.

De iPhone 6 wordt verwacht in het najaar van 2014, als Apple zich aan het gebruikelijke schema houdt. En tot die tijd, blijft het gissen.

Tags: ,

Reacties zijn gesloten