Office Depot accepteert als een van de eerste winkels Apple Pay

Al snel nadat Apple haar manier van contactloos betalen introduceerde in Amerika, kondigde kantoorgigant Office Depot het gebruik van Apple Pay aan. Daarmee zijn ze een van de eerste bedrijven die het nieuwe systeem van Apple gebruiken. Klanten kunnen in de winkel eenvoudig met hun iPhone 6 of iPhone 6 Plus betalen, en in de toekomst met de Apple Watch. Dit jaar wil Office Depot ook betalen met Apple Pay in hun eigen app mogelijk maken. Zo kunnen klanten nog makkelijker online aankopen doen bij Office Depot op hun iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 en iPad mini 3.

Veilig en betrouwbaar afrekenen

Met de snelle, eenvoudige en veilige manier van betalen via Apple Pay wil het Amerikaanse bedrijf klanten een betere winkelervaring bieden. Dat geldt voor de vele winkels, de websites en de app van Office Depot. Apple Pay is zo veilig omdat creditcardgegevens niet op het apparaat of op de servers van Apple worden opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek ‘Device Account Number’ opgeslagen in een beveiligde omgeving op je telefoon. Wil je met Apple Pay betalen, dan voer je een unieke, eenmalige pincode in en niet de code op de achterkant van je creditcard. Nog niet duidelijk is wanneer het systeem in Nederland te gebruiken is. Zodra dat gebeurt, is de verwachting dat Office Depot opnieuw een van de eerste is om Apple Pay voor haar klanten beschikbaar te stellen.

Grootheden in kantoorartikelen

Office Depot Inc. is marktleider in het leveren van kantoorartikelen en diensten om mensen beter te laten werken, ongeacht hun werkplek. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, printoplossingen, meubilair en kantoormachines en beschikt altijd over de laatste technologieën. Iedereen kan bij Office Depot terecht voor het inrichten van hun werkplek, of dat nu kantoor, school of auto is. In Europa werkt het bedrijf met de merken Office Depot en Viking Direct.

 

 

Reacties zijn gesloten