Eerste iPhone 6 reviews online

Morgen is eindelijk de dag waar we al zo lang naar uitkijken aangebroken: de lancering van Apple ‘s nieuwste iPhone. Er zijn al ontzettend veel geruchten de rondte gegaan over het uiterlijk van het toestel, over de specificaties en over de, wellicht bijbehorende, iWatch. Het is dus de hoogste tijd voor het toestel om op de markt te verschijnen. Blijkbaar zijn we niet de enige die dat vinden want er zijn al verschillende blogs die in korte video’s een iPhone 6 review plaatsen. Hieronder zijn twee van die video’s te zien.

Of de telefoon in het filmpje echt de nieuwe iPhone 6 is, is niet duidelijk. Wel lijkt het toestel veel geruchten te bevestigen zoals de ronde hoeken van het scherm, de nieuwe health app en de verbeterde camera. In het onderstaande filmpje wordt weer dieper ingegaan op het design en de button om de telefoon te vergrendelen. Uit het filmpje komt namelijk naar voren dat die button op de zijkant zit zodat de telefoon met een hand te bedienen is. De enige app waar beide filmpjes niet op in gaan is de nieuwe paspoort applicatie. Volgens geruchten zou hier namelijk een creditcard afbeelding aan zijn toegevoegd wat aan zou geven dat de NFC-chip geïntegreerd zou zijn. Door deze chip zouden we voortaan met onze telefoon kunnen betalen. De vertaling van de tekst uit onderstaande video is terug te vinden op deze site.

iPhone 6 lancering live meekijken?

Apple heeft het mogelijk gemaakt om de iPhone 6 lancering live mee te kijken. Apple streamt namelijk de keynote van het begin tot het einde het enige wat je nodig hebt is een Mac, Apple TV, of iOS apparaat zodat je op safari kunt kijken. Heb je geen Apple product, of gebruik je een andere browser, dan heb je wat Apple betreft dikke pech.

Reacties zijn gesloten