De leukste ‘bendgate’ reacties op een rijtje

Het is menig iPhone fanaat vast niet ontgaan, maar een aantal dagen na de release van de iPhone 6 kwamen er geruchten binnen dat het toestel zou buigen in je broekzak bij normaal gebruik.
Na een hoop geklaag van de Apple tegenstanders en een hoop geklaag op het geklaag van de Apple voorstanders en natuurlijk niet de vergeten na de talloze ‘buig’ video’s zoals deze:

of deze:

zijn we gelukkig met z’n allen tot de conclusie gekomen dat het allemaal wel meevalt. Uit verschillende tests en onderzoeken blijkt namelijk dat de iPhone 6 prima kan overleven in de gemiddelde broekzak en zolang je je iPhone niet als hamer gebruikt is er eigenlijk niks aan de hand.
De enkele gevallen waarin de iPhone wel leek te buigen kwamen waarschijnlijk door een fabrieksfoutje in combinatie met ‘abnormaal’ gebruik.
Het ‘fenomeen’ is ondertussen omgedoopt tot Bendgate (inderdaad, afgeleid van Watergate) en heeft een aantal interessante en vooral creatieve reacties teweeg gebracht. Hieronder de leukste Bendgate reacties op een rijtje:

Reacties zijn gesloten